Terugblik kerstconcert 2021

Terugblik kerstconcert 2021

Kerstmatinee Leiden English Choir. Marekerk, 18 december 2021

Wat was het fijn om ons traditionele kerstconcert te kunnen geven! Ondersteund door Anna Marieke Zijlstra op hobo en Takashi Mizumoto aan de piano en geleid door Hebe de Champeaux konden we een sfeervol programma brengen. Op het programma stonden o.a. Three Nativity Carols van Paulus, White Winter Hymnal van Pecknold met body-percussion en een jazzy uitvoering van ‘Rudolf, the Red-nosed Reindeer’ . Het publiek kon klassiekers als ‘Stille Nacht’ en ‘Noel’ zachtjes mee neuriën. Het aantal zitplaatsen in de kerk was beperkt, maar honderden mensen over de hele wereld hebben via de live stream mee kunnen genieten. Het Leids Dagblad schreef er dit over:

Reacties uit het publiek:

“erg mooi en professioneel”

“De muziek was prachtig, wat waren die mannen weergaloos in Rudolf! En de percussie in white winter hymnal, echt indrukwekkend perfect!”

“…alsof engeltjes zongen.” Zin om mee te zingen? Kijk op Zing mee!